FRITUUR DE GITSCHOTEL BERCHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Gitschotel Berchem. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 21:49 BESTELLING NIET COMPLEET geen saus bijgeleverd wel betaald hiervoor. Ook gierig met de frieten en sauzen in de mitraillet!! 3x satekruide gevraagd niet gekregen!!! Aub volgende keer niet gierig zijn!
19 jan 2023 om 20:21 Beste frituur! Frietjes heel lekker , snacks zijn ook top. bezorging was zeer snel , Hier bestellen we zeker nog eens!
14 jan 2023 om 2:23 Eten was koud! De pindasaus die ik had besteld kon ik een huis met metsen. Dit was geen saus maar dikke Pap! Kers op de taart In mijn bestelling niet compleet.
27 dec 2022 om 12:33 Eten was koud en niet lekker !
26 dec 2022 om 23:15 Frieten waren wel lekker. Enkel de durum vond ik wat minder.
19 dec 2022 om 8:30 Koud eten ! Meer frieten dan pita in de kapsalon.1,5 h mogen wachten en nadien nog eens buikpijn !
18 dec 2022 om 10:12 Twee durum speciaal shoarma besteld. Levertijd was aanvaardbaar. In de durum was het zoeken naar vlees, zat vol sla en groenten maar shoarma zelf was zeer gering. Ik miste ook frietjes in de durum. Voor die prijs verwacht ik toch net iets meer.
16 dec 2022 om 11:02 Amper vlees terug te vinden in durum speciaal, leek wel een veggie rol te zijn . Daarvoor koop je toch geen durum ?
10 dec 2022 om 22:00 Fishburger heel lekker maar kipburger smaakt niet echt naar kip. Voor de rest alles verzorgd en lekker.
6 dec 2022 om 12:24 Eten voortreffelijk en de bezorgtijd was zoals aangekondigd.
19 nov 2022 om 22:23 Lekker zoals altijd
28 okt 2022 om 21:59 Zeer late bezorging, helaas ook vrij koud eten gekregen.