FRITUUR DE GITSCHOTEL BERCHEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Gitschotel Berchem. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2024 om 20:38 Bezorge tijd veel te laat als je naar zun bel die pak niet op heel slecht restaurant
10 apr 2024 om 22:42 Je plaatst een bestelling en krijgt op de app bijvoorbeeld 43minuten, dan dat het snel wordt bezorgd en dan krijg je als levertijd ineens terug 33min... dit is al dikwijls voorgevallen en als je dan de frituur belt nemen ze nooit op.
10 apr 2024 om 21:20 Mijn bestelling is nog niet aangekomen
9 apr 2024 om 9:30 2 dingen waren niet bij de levering maar wel betaald en kon het frituur telefonisch niet bereiken om te melden dat onze bestelling niet volledig was!! Niet leuk om betaald te hebben voor iets dat je niet gekregen hebt!!
24 mrt 2024 om 22:55 Eten was koud
23 mrt 2024 om 20:21 Enkele dingen verkeerd geleverd: currysaus werd cocktail en Goulashkroket was een Vleeskroket. Maar het was wel lekker en op tijd
19 mrt 2024 om 3:22 Super snelle levering het was lekker maar de baget met kip was heel vetig het vet was zelf door het inpak papier gekomen
2 mrt 2024 om 20:30 Het duurde veel te lang, ons werd vermeld dat het ong 30 minuten ,zou duren, waardoor eten niet echt warm meer
28 feb 2024 om 22:46 Bezorging iets te laat, maar het eten was heel lekker en nog warm.
24 feb 2024 om 10:46 De bezorgtijd duurde wel wat te lang. Maar het eten was heel lekker.
10 feb 2024 om 19:29 Niet ok. Bezorging meer dan 1 u later dan beloofd. Op het ticket staat dan ook bezorging op 17u 35 wat absoluut niet waar was. Eten pas gekregen om 18u30. Ik zit er niet mee in om wat langer te wachten, maar dan ook nog eens al uw eten koud….
27 jan 2024 om 19:37 Wat weinig vlees ik miste de uijen en fritten zeer hard gebakken