FRITUUR DE GITSCHOTEL BERCHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Gitschotel Berchem. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 21:40 Alles was koud en leek op bijeen geraapt eten Nooit meer!
10 sep 2022 om 9:33 De order was verkeerd, toen we belden naar het restaurant om dit te melden (we kregen vlees in plaats van falafel) was de medewerker aan telefoon heel onbeleefd en zei dat we het verkeerd hadden.
8 sep 2022 om 21:54 Spaghetti en Kapsalon waren heerlijk en een grote portie. De persoon die kwam leveren was supervriendelijk. Wij bestellen zeker nog bij jullie.
24 aug 2022 om 20:34 Eten viel niet te eten, enorme stankgeur!!
19 aug 2022 om 20:40 Snelle levering en vriendelijke bezorger. Ook lekkere durum falafel.
16 aug 2022 om 18:27 Bezorgtijd was meer dan 40min. Na telefoontje bleek dat ze nog niet begonnen waren met onze bestelling. Na nog eens 30min wachten, hielden we het voor bekeken. Onvriendelijke zaakvoerder.
15 aug 2022 om 21:43 Het eten is zeer snel geleverd. Alles was echt heel lekker en nog warm. We hebben al vaak eten besteld hier en steeds tevreden!
7 aug 2022 om 23:20 Het eten was lekker maar ik heb na 1 uur zelf gebeld en ze waren mijn bestelling vergeten. Uiteindelijk is het na 1.5 uur geleverd en toen heb ik gemerkt dat ze ook mijn drankje vergeten waren. nogmaals gebeld en ik krijg het bij volgende bestelling>
1 aug 2022 om 21:17 2 uur wachten voor2 baguetten
1 aug 2022 om 8:56 2xfrietjes een curry worst loocksaus bitterballen was heel goed
31 jul 2022 om 21:09 eten was heel lekker
26 jul 2022 om 13:20 eten perfeckt